Nowa usługa - GO! Life Science

20.06.2016

GO! Dry Ice jest dedykowana do transportu zamrożonych towarów (temperatura może być utrzymana w zakresie od -78 do -4 ° C). Zaletą tego unikalnego produktu jest to, że klienci nie muszą się martwić o materiały opakowaniowe, suchy lód a także odpowiednie zabezpieczenie pojazdu. „GO! zatroszczy się o zapakowanie przesyłki, jej oznakowanie, transport i terminową dostawę do miejsca przeznaczenia ", mówi Michał Grotkowski, Dyrektor Zarządzający GO! Polska.

Firmy farmaceutyczne na pewno zainteresują się usługami GO! Cold Pack oraz GO! Ambient, która są dedykowane do transportu produktów w temperaturze 2-8 ° C (GO! Cold Pack) bądź 15-25 ° C (GO! Ambient).  Specjalny system izotermicznych opakowań zapewnia zachowanie pożądanego zakresu temperatury do 120 godzin. Warto zauważyć, że ogólnoświatowa sieć GO! Express może się pochwalić bogatym doświadczeniem związanym z transportem przesyłek mrożonych i chłodzonych dla wielu przedsiębiorstw, laboratoriów badawczych i ośrodków badawczych w dziedzinie Life Science, a co za tym idzie jest w stanie zaoferować kompleksowe rozwiązania logistyczne.

z powrotem ...