Produkter

Vi er der for dig, 365 dage om året, døgnet rundt – yderst fleksible, ekstremt hurtige og 100 % pålidelige. Det er den formel, vores forsendelsesservices kan koges ned til, hvad enten det er kurérleverancer i din by eller region, dag-til-dag-levering overalt i Danmark eller ekspresforsendelser verden over.

Du kan nyde godt af førsteklasses standarder for forsendelser, en masse ekstra services og tilbud, der er skræddersyet til dine individuelle behov.

Vores serviceudbud

Afhentning

Uanset hvor sent du arbejder: Vi kommer og afhenter din forsendelse. Arrangerer sene afhentninger, hvis du ønsker.

Til særligt presserende eksprestransporter – nationale eller internationale – kan du arrangere sene afhentningstider, sågar om natten. Priser fåes ved at kontakte os.

Arbejder du i weekenden? Det gør vi også! Og vi vil med glæde afhente din forsendelse en lørdag eller søndag. Til levering samme dag eller, hvis du ønsker det, tidlig mandag morgen.

Du kan også få os til at afhente en forsendelse for dig. Vores kurér afhenter forsendelsen hos afsenderen og leverer den til dig så hurtigt som muligt.

Håndtering af særlige forsendelser

Uden at gå på kompromis med sikkerheden, takket være maksimal omhu: med GO! er dit farlige gods i kompetente hænder i hele Danmark og andre udvalgte lande.

Disse kræver en særligt samvittighedsfuld håndtering og højest mulige hastighed på samme tid. Med GO! kan du være sikker på at opnå begge dele. Vi sender akvariefisk for dig i hele Danmark, foruden padder, krybdyr og hvirvelløse dyr (f.eks. bier, orme, igler).

Arbejdsprocedurerne i GO! er 100 % i overensstemmelse med de gældende retningslinjer.  De reviderede retningslinjer for god distributionspraksis (Good Distribution Practice, GDP) sikrer de højeste kvalitetsstandarder inden for produktion af medicinalvarer på tværs af hele værdiskabelseskæden og hele vejen frem til distributionen af disse varer.

Levering

Vi leverer uden omveje og så hurtigt som muligt din forsendelse fra dør til dør også over længere afstande. Den direkte rute er naturligvis også den sikreste: Forsendelsen bliver hos kuréren hele vejen.

Ved leveringer samme dag vælger vi altid den hurtigst mulige rute, hvad enten det er på landevejen, på skinner eller ad luftvejen.

I mange businesscentre leverer GO! så tidligt som inden kl. 8:00.

Du bestemmer, hvornår og hvor du ønsker din forsendelse leveret. GO! sikrer præcis levering inden for et 15 minutters vindue, som du vælger. Uanset om det er til lufthavnen eller laboratoriet.

GO! arbejder for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, endda med leveringer lørdage og søndage. Eller på en helligdag, hvis du ønsker.

Hvis din forsendelse skal leveres til en bestemt person, bekræfter vores kurér vedkommendes identitet. På den måde ender vigtige og fortrolige forsendelser altid i de rette hænder.

Vi informerer dig, så snart din forsendelse er leveret, herunder om tid og modtagers navn. Via telefon, fax eller e-mail.

Hvis du har en forsendelse, der skal leveres direkte fra din leverandør til en kunde er det ikke noget problem. Hvis du ønsker det, kan vi neutralisere adressen, så du vises som afsender over for din kunde, uden at forsendelsen skal ud på en omvej.

I tilfælde af mange leverancer fra forskellige afsendere indhenter vi dine forsendelser og leverer dem samlet ud fra dine tidsmæssige præferencer.

Kontakt

Uanset om du har generelle spørgsmål til vores services eller virksomheden –

kan du kontakte os enten ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os: +45 7030 1414