GO! Supply Chain Solutions

Med GO! får du fordelen ved en bred række fulfilment services, lige fra oplagring til distribution. På den måde kan du gøre dine processer meget mere effektive, reducere omkostningerne og forbedre kvaliteten af kundeservicen på samme tid.

GO! Roll-out / Roll-back Services

Vi kan levere teknisk udstyr, opsætning og teknisk installation på stedet. Vi udskifter gammelt eller defekt udstyr og kan koordinere reparationsservicen for dig, hvis du ønsker det. Hurtigt og pålideligt, døgnet rundt, 365 dage om året..

GO! Teknisk kurér

Særligt uddannede chauffører udfører ekspertinstallation, reparation eller servicearbejde – på stedet: lige fra udskiftning af defekte komponenter til komplet plug & play-service – herunder teknisk instruktion til drift af udstyret.

GO! Logistik med høj tilgængelighed

Med vores brede netværk af lagre med høj tilgængelighed kan vi tilbyde dig en pålidelig, landsdækkende nødforsyning. Det betyder, at vi kan levere dine varer og reservedele døgnet rundt hvor som helst i Danmark – det sparer dig for dyr nedetid.

Hvad enten der er tale om medicinalteknik, high-tech-sektoren eller billeverandører, er vi sikre på at have den rette løsning til dig. Og hvis ikke, vil vi udarbejde en for dig – skræddersyet efter dine behov. Kontakt os.

Hurtig kontakt til GO!

Du skal blot ringe til følgende nummer

++45 7030 1414

eller brug vores

Kontaktformular