Zdradzamy sekret naszego sukcesu

Jeśli obserwujecie nasz profil na LinkedIn, zapewne widzieliście, że w ostatnim czasie nasza firma została wyróżniona. Chcemy pochwalić się również tu i podzielić z wami naszą radością oraz przepisem na sukces! Koniecznie zostańcie z nami do końca tej wiadomości!

Dzięki niezwykłej jakości GO! udało nam się zdobyć w ostatnim czasie następujące nagrody:

• Wschodząca Marka Roku; Ranking marek Handelsblatt 2020
  • Mistrz branży z najlepszym „stosunkiem ceny do wydajności” w sektorze przesyłek ekspresowych, Niemieckie Stowarzyszenie Studiów Konsumenckich 2020/2021
  • 1. miejsce „Spełnianie wymagań klientów we wzorowy sposób”, Deutschland Test i Focus Money 2021

Jak udało nam się to osiągnąć? Dzięki codziennej pracy wszystkich naszych stacji, działaniom podjętym w trosce o dobro i motywację pracowników, ciągłemu ulepszaniu naszej sieci opartemu o pracę z ekspertami z różnych branż. Na wszystkie te nagrody składa się ogrom czynników, ale najważniejszym z nich jest według nas bycie fair zarówno w stosunku do naszych kontrahentów jak i pracowników oraz partnerów. Wierzymy, że to oni są fundamentem i podporą GO! a od ich zadowolenia zależy funkcjonowanie całej firmy.