Gwarancja usług ponad limitami

Czasami, gdy konwencjonalne metody zawodzą, konieczne jest pójście o krok dalej. Gdy potrzebna jest usługa przekraczająca standardy, gdy coś jest szczególnie pilne lub gdy bezpieczeństwo i obsługa mają najwyższy priorytet, bezcennym jest mieć specjalistę, który pomoże bez względu na okoliczności i potrafi spełnić wszystkie oczekiwania kontrahenta. Takiego, który zapewni nieskomplikowane formalnie, niezawodne, elastyczne i bezpieczne - spełniające wszelkie wymagania - usługi transportowe.

Niezależnie od tego, czy pilnie potrzebne dokumenty muszą zostać wysłane do ambasady, prototyp musi zostać dostarczony do Vancouver, części zamienne muszą dojechać do zakładu produkcyjnego w Paryżu lub czy ważny wniosek musi być złożony na czas w Urzędzie Patentowym w Monachium. Spełnianie takich specjalnych wymagań transportowych to nasza pasja.

Zapewniamy całodobowe wsparcie i konkretne porady. I pod tym względem nie ma znaczenia, czy Twoja przesyłka musi być przekazana ze szczególną ostrożnością, w ekskluzywny sposób, z krótkim wyprzedzeniem, szybko, czy w sposób oszczędzający zasoby.

W oparciu o Twoje indywidualne potrzeby, zestawiamy różne dostępne opcje, omawiamy je razem z Tobą i przygotowujemy odpowiednią ofertę. Współpracując z nami, możesz mieć pewność, że Twoje przesyłki są w najlepszych rękach i możesz w pełni skupić się na swojej działalności, nie martwiąc się o kwestie transportu.

Każdemu z naszych klientów doradzamy osobiście i w najprostszy możliwy sposób - bez infolinii i zbędnych, zawiłych formalności.

Twoje korzyści

• cały Twój system transportowy oparty o jedno źródło,
  • ekspresowa sieć z ponad 100 stacjami GO! w Europie i sieć partnerów na całym świecie,
  • dostępność serwisu 24/7, 365 dni w roku,
  • rower, samochód, furgonetka, ciężarówka, kolej lub samolot - dobieramy odpowiedni środek transportu do Twojej przesyłki zgodnie z wymaganiami,
  • krótki czas reakcji i najszybsza wysyłka,
  • bezpieczne dostarczanie dokumentów z zastrzeżeniem terminów, z możliwością weryfikacji i protokołowania danych odbiorcy,
  • natychmiastowa informacja zwrotna w przypadku przeszkód proceduralnych w celu ułatwienia koordynacji dalszych działań,
  • transport towarów niebezpiecznych: ciągły audyt zgodności ze wszystkimi wymogami prawnymi dotyczącymi pakowania, etykietowania i towarzyszącej dokumentacji,
  • doradztwo w zakresie rozwiązań opakowaniowych.