Pohodlná přeprava zásilek v kontrolované teplotě!

15. 9. 2018

Společnost GO! Express & Logistics umí zajistit přepravu všech biologických, genetických či léčivých látek. Tyto zásilky potřebují speciální podmínky, které jsou v GO! schopni zajistit díky bohatým zkušenostem s přepravou mražených a chlazených zásilek pro široké spektrum společností, vědeckých center i výzkumných laboratoří z oboru Life Science. GO! je navíc prvním expresním přepravcem v Česku s vlastní systémovou sítí, který je oprávněn zajistit přepravu GMO materiálu.

GO! Express & Logistics nabízí stálou kontrolovanou teplotu během přepravy pomocí třech různých teplotních variant. První se pohybuje v rozmezí kontrolované teploty -78 až -4 °C, k této přepravě se využívá suchý led, který mají k dispozici ve formách pelet, nugetů a plátků. Další rozmezí se pohybuje v teplotách mezi 2 až 8 °C,dále 15 až 25 °C. Zde se využívá termoregulačních gelů.

Pro veškerou přepravu zásilek používají certifikovaný obalový materiál k dosažení těch nejlepších podmínek. Zpětnou kontrolu teploty uvnitř zásilky během přepravy zajišťují speciální Dataloggery, zaznamenávající teplotu v krátkých intervalech.