Jak vybrat správného providera pro outsourcing vaší logistiky?

Skladové procesy hrají důležitou roli nejen v logistice, ale i v celém podnikání. Ať už se firma orientuje na e-commerce, výrobu, či prodej, stojí před ní nelehký úkol. Vyřešit skladování.

Logistický provider do této problematiky vchází v případě, že se firma rozhodne pro outsourcing logistiky. Při výběru logistického partnera se pak vyplatí vybírat takového, který disponuje vlastními skladovacími prostory. Ať už klient svěří svému providerovi celý logistický řetězec, či jeho část, umožňuje mu to soustředit se na svůj core business. Odpovědnost za zásobování předává logistickému poskytovateli.

Outsourcing logistiky je také častou a logickou volbou firem, které nedisponují vlastní kapacitou, plochou, technikou, personálem, apod. Využívání externího poskytovatele šetří firmě přímé a nepřimé nálady spojené se skladováním.

Nesmíme opomenout ani legislativní stránku věci. V současné době je potřeba v souvislosti se skladováním dodržovat přísnější pravidla a bezpečnostní předpisy, a to ve všech aspektech logistického řetězce (doprava, mezinárodní obchod, skladování, aj.)

GO! Express & Logistics nabízí svým klientům využití skladovacích prostor v Hostivicích u Prahy v rámci programu GO! Warehouse.