Když vaše zásilky nesmí zmrznout

13. 2. 2017

Letošní zima si drží teploty dlouhodobě hluboko pod bodem mrazu, což mnohým může přidělávat vrásky. Mezi nimi jsou i ti, co potřebují v tuto dobu přepravit zásilku, kterou mohou nízké teploty znehodnotit. Společnost GO! Express & Logistics má pro takové případy řešení v podobě speciálního režimu přepravy GO! Ambient.

Nízké teploty mohou mít znehodnocující účinky pro řadu zásilek z oblasti farmacie, potravinářské výroby, life-science, vývoje elektrotechniky a mnoho dalších. Především u expresních přeprav je zásadní, aby taková zásilka byla doručena nejen včas, ale především ve funkčním a použitelném stavu. Servis GO! Ambient nabízí řešení v podobě speciálních přepravních boxů, které jsou schopny udržet ambientní teplotu v rozmezí 15 – 25 °C po dobu až 96 hodin. „Klientům můžeme v rámci pravidelné spolupráce nabídnout speciální obalové systémy v různých velikostech a objemech. Pro jednorázové přepravy disponujeme vybranými typy obalových systémů, které máme ihned k dispozici,“ komentuje servis prokuristka GO! Express & Logistics Pavla Eretová.

GO! Ambient je součástí nabídky speciálních teplotních režimů, kde společně se servisem GO! Dry Ice pro přepravu mražených zásilek na suchém ledu, a servisem GO! Cold Pack určeným pro chlazené zásilky v rozmezí +2 - +8 °C, doplňuje ucelené portfolio speciálních oborových řešení.