Nouzový stav? U GO! o služby není nouze

JEZDÍME NEPŘETRŽITĚ

Stejně jako na jaře, jsme i na podzim našim klientům a novým zákazníkům k dispozici. Naše služby se ani tentokrát nemění a vaše zásilky doručujeme expresně, nouzovým stavům navzdory!

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

• Naši kurýři dodržují veškerá hygienická opatření při manipulaci s vašimi zásilkami
  • Tým obchodníků, který se stará o naše klienty a zákazníky je k dispozici na telefonu, e-mailu, Skypu či Zoomu.
  • Kolegové ze zákaznického servisu jsou vám k dispozici 24/7 na e-mailu a telefonu.

STANDARDNÍ SLUŽBY

I nadále poskytujeme expresní a kurýrní přepravní služby. Díky naší síti GO! poboček odbavíme i specifické požadavky na přepravu. Nabízíme široké portfolio doplňkových služeb a oborových řešení, která nám umožňují obsloužit klienty z každé branže. Ať už potřebujete převézt dokument, biologický vzorek, nadrozměrnou nebo nebepčenou zásilku, jsme vám k dispozici. V Praze disponuje GO! vlastním skladem, který je vám krátkodobě či dlouhodobě k dispozici, aby váš provoz nestál.

STANDARDNÍ SERVIS I U VÁS DOMA

Ať už jste v kanceláři nebo na homeoffice, bez problému vyzvedneme a doručíme vaše zásilky. Nedisponujete obalovým materiálem? Zabalíme vaši zásilku za vás. V případě potřeby lze přizpůsobit vyzvedávací čas dle vašich preferencí. Co večer vyzvedneme, dopoledne doručíme.

GO! je tu pro vás.