GO! se na počátku nového roku přestěhuje do nových prostor

4. 11. 2016

Společnost GO! Express & Logistics čeká na začátku jara 2017 stěhování do nově vznikajících prostor v logistickém areálu nedaleko Hostivice u Prahy. Pražská centrála tak završí letošní expanzi všech poboček společnosti v Česku, kterou si vyžádal růst počtu přepravených zásilek a s tím spojené navýšení počtu zaměstnanců.

Na počátku roku u nás proběhlo stěhování pobočky v Brně. Nové prostory jsme vybírali zejména kvůli potřebě větších skladových prostor, nutných v našem případě hlavně pro plynulý denní a noční handling zásilek. Brno je pro nás důležitým uzlem nejen na ose Čechy - Morava, ale také vstupním bodem pro zásilky směřující na Slovensko, do Rakouska, Maďarska a dále do Rumunska,“ komentuje prokuristka GO! Pavla Eretová změny, které proběhly v rámci brněnské pobočky a dodává: „V současné době rozšiřujeme naše administrativní prostory v Plzni, jelikož stávající kapacity už nám s ohledem na nárůst personálu nedostačují. Vše můžeme naštěstí vyřešit v rámci stávajícího areálu, takže nás zde nečekají žádné zásadní změny.

Jako poslední je na řadě centrála společnosti v Praze, která v současnosti sídlí na Praze 6, Ruzyni. „Naše administrativní zázemí v Praze a centrální sklad jsou aktuálně na hranici svojí kapacity. Proto jsme se v červenci tohoto roku rozhodli, že se po deseti letech kompletně přestěhujeme z nynější lokality do nových prostor. Ačkoli jsme chtěli v areálu na Ruzyni fungovat až do listopadu 2018, náš růst v loňském a letošním roce si žádá změnu prostor daleko dříve,“ popisuje Pavla Eretová. Nová centrála, která je aktuálně ve fázi výstavby, se nachází v SEGRO Logistics Parku na západním okraji Prahy, v těsné blízkosti pražského okruhu a dálnic D5 a D6. Nabídne skladové a manipulační prostory o ploše 1300 m² a moderní kanceláře na míru včetně chill-out zóny. Samotné stěhování je naplánováno na přelom února a března 2017.