GO! Express & Logistics s.r.o. (EN)

GO! Express & Logistics partnerem festivalu světla BLIK BLIK 2019.

V Plzni se již pátým rokem konal festival světla BLIK BLIK, jehož partnerem byla společnost GO! Express & Logistics! Festival nabídl 13 instalací v interiéru i exteriéru, rozblikal centrum města od DEPO 2015 až po Pivovarské muzeum. Největší chloubou festivalu byla sedmimetrová instalace Měsíce, která využívá detailní snímky NASA, návštěvníci proto mohli prozkoumat i ten nejmenší kráter měsíční krajiny či odvrácenou stranu Měsíce, kterou ze Země nikdy neuvidíme.

Přepravu tohoto vzácného exponátu zařídila společnost GO! Express & Logistics, která se specializuje na mezinárodní expresní přepravu zásilek a zajistí přepravu i velmi cenných zásilek. Stejně jako organizátorům festivalu BLIK BLIK, vyjde GO! vstříc i všem ostatním společnostem, které potřebují zajistit speciální řešení na míru.

GO! Express & Logistics je mezinárodní společnost zabývající se expresní přepravou a logistikou. GO! Express je poskytovatelem expresní přepravy všech druhů zásilek od dokumentů po těžší balíky ve 220 zemích světa. V České republice působí od roku 2002, aktuálně s centrálou v Praze – Hostivici a pobočkami v Praze, Brně a Plzni.