GO! Express & Logistics nabízí ranní doručení na Slovensko

18. 7. 2016

V návaznosti na službu poskytovanou v rámci Česka zavedla společnost GO! Express & Logistics nově garantovaný servis GO! Ranní doručení také na Slovensku. Rozšiřuje tak možnost doručování následující pracovní den mezi 8:00 a 10:00 nejen do krajských měst v ČR, ale také v SR.

„S cílem vylepšit servis u našeho východního souseda jsme zavedli nové linky, které obsluhují vybraná slovenská města. Konkrétně se jedná o Trnavu, Trenčín, Nitru, Žilinu, Košice, Bánskou Bystricu a Prešov. V těchto městech jsou naši kurýři už před osmou hodinou ranní. Díky tomu můžeme stávajícím i novým klientům nabídnout doručení jejich zásilek do 10:00, stejně jako v rámci krajských měst ČR,“ komentuje rozšíření služby Managing Director firmy GO! Pavla Eretová a dodává: „Oproti servisům konkurence, především balíkových služeb, nabízíme klientům vyzvednutí zásilky v den objednání a garanci tohoto servisu. I když tento servis některé další společnosti nabízejí, garance včasného doručení chybí. V praxi je pak nemalé procento těchto zásilek doručeno až po požadovaném termínu.“

Nový servis lze využívat jak na národní úrovni, tak pro mezinárodní zásilky z ČR a vybraných Evropských destinací.