GO! Express & Logistics nabízí pozdní vyzvedávky v západních Čechách

13. 10. 2016

Mezinárodní expresní přepravce GO! Express & Logistics pro své stávající i nové klienty nabízí rozšířené časy pro vyzvednutí zásilky v Plzni a přilehlém okolí. To vše díky strategické poloze a přímému napojení na centrální HUB v Německu.

Pro naše klienty se vždy snažíme zajistit servis na té nejvyšší možné úrovni. Proto jsme využili našeho logistického řešení na západě Čech, díky kterému můžeme nabízet vyzvednutí zásilek u klientů až do 18:00, což je čas, který u konkurence v rámci standardního servisu nenalezneme. Především proto, že i při takto pozdním čase vyzvednutí doručíme zásilku do západní Evropy následující pracovní den. Například v Německu v dopoledních hodinách, nejpozději však do 12:00,“ komentuje nabízený servis Managing Director GO! Pavla Eretová.

Pozdní vyzvedávky platí pro Plzeň a přilehlé okolí, a také pro průmyslové zóny poblíž dálnice D5 směrem na Rozvadov, jako je Ostrov u Stříbra nebo Bor u Tachova, kde tento servis hojně využívají společnosti ze segmentu automotive. „Pro naše stálé klienty zde zajišťujeme i další specifická řešení na míru spojená s pozdním vyzvednutím zásilek,“ dodává Pavla Eretová.

Kromě standardního servisu GO! může nabídnout také vyzvedávky o víkendu a svátcích, přímé jízdy pro ty nejurgentnější zásilky, nebo například speciální oborová řešení pro průmysl a výrobu.