GO! Express & Logistics přijalo opatření před šířením koronaviru

GO! Express & Logistics přijalo veškerá preventivní opatření před šířením covid-19, aby maximálně snížilo rizika vůči svým zaměstnancům i klientům.

Jako součást preventivního opatření vznikl interní krizový tým, který je k dispozici 24 hodin / 7 dní v týdnu. S ohledem na současnou světovou situaci je kladen důraz zejména na hygienickou osvětu, minimalizaci nutných výjezdů do zasažených oblastí a přijetí nezbytných interních nařízení pro ochranu všech zaměstnanců, kurýrů i ostatních spolupracovníků.

Zahraniční pracovní schůzky jsou, pokud možno, řešeny na dálku. Veškeré přepravy směřující do rizikových oblastí jsou koordinovány centrálně, a proto GO! Express & Logistics vždy okamžitě reaguje na případná varování či nařízení. V případě vyhlášení karantény na určitá území jsou připravené alternativy doručení, jako například doručení do poštovních schránek nebo na přilehlá uzavřená prostranství tak, aby byla zachována 100% obslužnost.

Díky kontrolované manipulaci se zásilkami minimalizuje GO! riziko zprostředkovaného přenosu. Na základě výzkumu Federálního institutu pro hodnocení rizik je zprostředkovaný přenos na člověka přes zásilku nepravděpodobný. Kurýři však přesto dodržují veškerá preventivní hygienická opatření, včetně manipulace v ochranných rukavicích

GO! Express & Logistics samozřejmě respektuje i klientovo rozhodnutí o nepřevzetí zásilky.